Топчесто раздаване #4 - "Да се обичаме с отворени очи"

С малко закъснение, ето я четвъртата книжка, която си търси нов дом. Тя е "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай
Всеки има книги или автори, с които не се е спогодил. Аз съм на принципа, че трябва да дам шанс на автор или книга, дори и да имам предразсъдъци към нея. Реших да пробвам преди време така известният Хорхе Букай с това заглавие и... е, не ми допадна. Знам обаче, че авторът има много фенове, така че дано си намери по-благодатни читатели.

Правилата са същите като миналата седмица, единствената разлика е, че тъй като се забавих с пускането, ще избера победител в неделя. Ето ги все пак отново:
За да участвате:



  • Напишете коментар под поста за съответната книжка във фейсбук страничката на Wanderbook
  • Имайте предвид, че повечето книжки вече са четени, само някои са съвсем нови.
  •  Не сте длъжни да харесате страничката. Ако мислите, че някой ваш приятел би се заинтересувал, може да го тагнете. Така вие ще поучите две билетчета за тегленето. (Ако другарчето ви наистина реши да участва, ще трябва и то да коментира.) Ще оценя, ако тагвате другарчета, които още не са взели участие в съответното теглене, за да разберат повече хора НО - ако не ви се занимава с лайкване и тагване - не сте длъжни, един коментар "участвам" е достатъчен.
  • след крайния срок  на случаен принцип ще избера някого.
  • Ще пратя книжката с БГ пощи за моя сметка. Щом я пратя, ще пиша на победителя. Ако случайно победителят не желае доставката да е по пощата, а с куриерска фирма - доставката е за негова сметка.

Коментари

Популярни публикации от този блог

[book review] The Host/Скитница

Летен четатон

[readathon] Имало едно време... - Приказен четатон от bookfan.tasy